Υποπροϊόν Επεξεργασίας Ελαιόλαδου | Δεύτερη Έκθλιψη

Η ανάκτηση χαμηλού βαθμού πυρηνέλαιου από υγρό φλοιό μετά την πρώτη εξαγωγή μπορεί να είναι ένας έξυπνος τρόπος για την αύξηση των εσόδων σας. Οι παραδοσιακές μέθοδοι παραπροϊόντων που βασίζονται σε περιστροφικούς ξηραντήρες οδηγούν σε υψηλή κατανάλωση ενέργειας και σε μεγάλους όγκους κατσίγαρου. Τα συστήματα επεξεργασίας της Alfa Laval προσφέρουν αποδοτική και βιώσιμη αφυδάτωση με χαμηλό λειτουργικό κόστος. Ένας περιβαλλοντικά υπεύθυνος τρόπος για να αυξήσετε την κερδοφορία σας!

Remilling in Olive Oil Processing
Live Chat Ελαιουργικού Εξοπλισμού

Μετατροπή των αποβλήτων δεύτερης έκθλιψης σε έσοδο

 Παραδοσιακά, το εναπομένον χαμηλού βαθμού πυρηνέλαιο ανακτάται από τον πυρήνα μετά την πρώτη έκθλιψη ελαιόλαδου, με την χρήση ενεργοβόρων περιστροφικών ξηραντηρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο την παραγωγή σχετικά υγρού πυρήνα χαμηλής εμπορικής αξίας, όσο και την παραγωγή δύσχρηστων υγρών αποβλήτων (κατσίγαρος), των οποίων η διαχείριση είναι εξίσου κοστοβόρα.

Επανεξετάζοντας τη διαδικασία 2ης έκθλιψης

Για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, η Alfa Laval παρέχει μια καινοτόμο διαδικασία δεύτερης έκθλιψης τεσσάρων σταδίων.

Αυτή η λύση χαμηλού κόστους σας προσφέρει έναν υπεύθυνο τρόπο αντιμετώπισης των μολυσμένων υγρών αποβλήτων από την τριφασική έκθλιψη ελαιόλαδου, ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος διάθεσης και να βρεθούν νέοι τρόποι επαναχρησιμοποίησης των υποπροϊόντων, έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπορική αξία.

 

Μειώστε το κόστος ενέργειας και το κόστος διάθεσης

  • Βελτιώστε την αποξήρανση φλοιού με νέας γενιάς τριφασικούς διαχωριστές (decanter) ελαιόλαδου, 20 KNm
  • Μειώστε το κόστος εξάτμισης και αποφύγετε την επένδυση σε νέα περιστρεφόμενα κόσκινα με τεχνολογία που προσφέρει διπλάσια ικανότητα ξήρανσης
  • Αποφύγετε τη συσσώρευση λεπτών σωματιδίων/ψηγμάτων με μεγάλη τεχνολογία καθαρισμού για καλύτερη διαύγεια
  • Ανακαλύψτε το AlfaFlash: μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση στο μαύρο νερό, η οποία ελαχιστοποιεί τις απαιτήσεις διάθεσης και τις εκπομπές αερίων
  • Αυξήστε την αξία των υποπροϊόντων με συμπυκνωμένο και αποσταγμένο νερό που αυξάνουν την κερδοφορία των επιχειρήσεων

Σχετικά Προϊόντα:

Συμπαγή Αρθρωτά Συστήματα

Τα συμπαγή, αρθρωτά συστήματα της Alfa Laval έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν τη μέγιστη απόδοση εντός του διαθέσιμου χώρου σας, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνετε την κλιμάκωση (ή μείωση) όποτε χρειάζεται. Οι υψηλοί ρυθμοί επεξεργασίας από εύρωστο, αξιόπιστο εξοπλισμό, καθώς και τα σωστά συστήματα ελέγχου, είναι επίσης κρίσιμα για την εξασφάλιση αξιόπιστου χρόνου λειτουργίας, χαμηλού λειτουργικού κόστους και ελάχιστων απαιτήσεων συντήρησης.

 

Φυγοκεντρικός διαχωριστήρας Decanter ελαιόλαδου

Υποστήριξη που μπορείτε να βασιστείτε - όπου κι αν βρίσκεστε 

Όταν συνεργάζεστε με την Alfa Laval, ο εξοπλισμός είναι μόνο η αρχή. Με ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών, μπορούμε να είμαστε εκεί δίπλα σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το ελαιοτριβείο σας. Είμαστε εδώ για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του εξοπλισμού σας, με υποστήριξη για εγκατάσταση και εκκίνηση, συνεχή συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας, ακόμη και σας παρέχουμε προτάσεις για συνεχείς βελτιώσεις της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα

Service page 640x360

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλεντε να μάθετε πώς μπορούμε να στηρίξουμε τους στόχους σας για την επίτευξη εξαιρετικού ελαιολάδου με υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερα κέρδη; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ένας από τους ειδικούς μας στην ελαιουργία θα σας απαντήσει σύντομα!

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.