Παραγωγή μικρότερης κλίμακας

Πολλοί παραγωγοί ελαιόλαδου λειτουργούν σε περιορισμένη κλίμακα, εστιάζοντας στη βιοτεχνική παραγωγή και την επεξεργασία ελιών τοπικής προέλευσης που μπορούν να ποικίλουν σημαντικά στον τύπο, τον όγκο και την ποιότητα. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο �� Alfa Laval παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού ειδικά σχεδιασμένο για συνεχή παραγωγή μικρής και μεγάλης κλίμακας. Αυτό διευκολύνει την επεξεργασία σε παρτίδες ελιών διαφορετικού μεγέθους - με διαφορετικές προδιαγραφές.

Αποτελεσματικά μηχανήματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε σε μικρή συγκομιδή, με την ευελιξία και τον έλεγχο που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τις βασικές διαδικασίες, ανάλογα με τις διαφορετικές προδιαγραφές της ελιάς.

Smaller-scale production 

Πλεονεκτήματα δύο διαφορετικών καταστάσεων

 

Το μοναδικό σύστημα AlfaOliver είναι μια συμπαγής μονάδα παραγωγής ελαιόλαδου που παρέχει στους παραγωγούς μικρότερης σοδειάς υψηλή απόδοση και αξιοπιστία που συναντώνται στις βιομηχανικής κλίμακας εγκαταστάσεις, με ταυτόχρονη ευελιξία ρύθμισης των δικών τους προτιμήσεων.

 

Νέες ευκαιρίες

 

Ο εξοπλισμός επεξεργασίας ελαιόλαδου της Alfa Laval μπορεί επίσης να ανοίξει τον δρόμο για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, π.χ. επιτρέποντάς σας να επεξεργαστείτε τις συγκομιδές άλλων καλλιεργητών και να προσθέσετε εξοπλισμό συσκευασίας.

 AlfaOliver 500 

AlfaOliver - without washing section

AlfaOliver (χωρίς τον τομέα πλύσης)