Παραγωγή Ελαιολάδου

Από τα δημοφιλέστερα εμπορικά σήματα ελαιολάδου μέχρι βιοτεχνικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, η Alfa Laval βρίσκεται στο πλευρό σας. Τα προϊόντα μας και οι ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας βοηθούν τα ελαιοτριβεία όλων των μεγεθών να αναπτυχθούν και να διαφοροποιήσουν την προσφορά τους σε μια ανταγωνιστική αγορά. Με την κορυφαία τεχνογνωσία μας, εργαζόμαστε μαζί σας για να λύσουμε σύνθετες προκλήσεις και να ανταποκριθούμε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών σας.

Alfa Laval First in olive oil
Live Chat Ελαιουργικού Εξοπλισμού

Βελτιστοποιούμε τα ελαιοτριβεία ακόμη περισσότερο

  • Ευελιξία διαμόρφωσης και ελέγχου που σας επιτρέπει να έχετε την υψηλότερη δυνατή απόδοση από την παραγωγή σας
  • Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του ελαιοτριβείου σας από έμπειρους επαγγελματίες που καταλαβαίνουν την επιχείρησή σας
  • Βελτιωμένη βιωσιμότητα με έως και 30% χαμηλότερη κατανάλωση νερού και μείωση κατά 20% τόσο της ενέργειας όσο και των αποβλήτων 
  • Ευρύ και ευέλικτο χαρτοφυλάκιο λύσεων επεξεργασίας, με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων για να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή τεχνολογία για την παραγωγή σας
  • Πρωτοποριακή καινοτομία που σας δίνει συνεχή πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις

Τεχνογνωσία και τεχνολογία για οποιαδήποτε ανάγκη παραγωγής ελαιολάδου

Συνδυάστε το πάθος που βάζετε σε κάθε παρτίδα του ελαιόλαδου σας με λύσεις σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες των ελαιοπαραγωγών. Από μεμονωμένο εξοπλισμό μέχρι ολοκληρωμένα έργα με το κλειδί στο χέρι, το χαρτοφυλάκιο της Alfa Laval έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την παραγωγή σας, ενώ ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσετε τόσο το κόστος όσο και τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις. Και πλέον ως συνεργάτης της Alfa Laval, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε πλήθος μοναδικών γνώσεων που έχουμε αποκομίσει δουλεύοντας με ελαιοτριβεία σε όλο τον κόσμο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εξασφαλίζουμε ότι επιτυγχάνετε την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων όσο και στην κερδοφορία.

.

Εξοπλισμός για κάθε μεγέθους ελαιοτριβείο

Παραγωγή ελαιολάδου σε παρτίδες

Οι παραγωγοί που λειτουργούν σε περιορισμένη κλίμακα και επικεντρώνονται σε ελαιόλαδα ποιότητας μπορούν να συναντήσουν μεγάλες διακυμάνσεις όσον αφορά τον τύπο, τον όγκο και την ποιότητα των καρπών ελιάς εγχώριας προέλευσης. Η Alfa Laval προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε αυτές τις προκλήσεις σε παραγωγή παρτίδων και μικρής κλίμακας.

Olive oil 604x360

Παραγωγή μεσαίας κλίμακας

Οι μεσαίου μεγέθους παραγωγοί αντιπροσωπεύουν έναν αναπτυσσόμενο τομέα της σημερινής ελαιουργικής βιομηχανίας. Η Alfa Laval μπορεί να υποστηρίξει ελαιοτριβεία αυτού του μεγέθους με τεχνολογία που παρέχει όλες τις τελευταίες, πιο προηγμένες καινοτομίες για τον σχολαστικό έλεγχο της διαδικασίας και την παραγωγή των καλύτερων ποιοτικών ελαιόλαδων.

Olive fruit preparation

Παραγωγή βιομηχανικής κλίμακας

Η παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ελαιόλαδου συνεπάγεται τη διατήρηση αξιόπιστης, υψηλής απόδοσης συνεχούς παραγωγής με υψηλή απόδοση και με συνέπεια στην ποιότητα του προϊόντος. Η Alfa Laval μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις ενώ παράλληλα θα μειώσετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και το λειτουργικό κόστος.

olive oil farm
.

Σπαστήρας

Olive crushers.jpg

Μάθετε πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την θέρμανση της ελαιόπαστας ώστε να διαφοροποιήσετε το προϊόν σας και να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοση.

Προϊόντα:

 

Ελαιόπαστα

Olive paste preparation.jpg

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας της ελαιόπαστας μειώνει την πρόσληψη οξυγόνου, μειώνει τους χρόνους επεξεργασίας και βελτιστοποιεί τη μηχανική δράση.

Προϊόντα:

Εξαγωγή

olive oil extraction machine.jpg

Με τις σημερινές καινοτομίες μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση, ενώ ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την θέρμανση του λαδιού καθώς και την κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας.

Προϊόντα:

Διαχωρισμός

Olive oil separation.jpg

Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες καθαρισμού και διατηρήστε χαμηλή τη θερμοκρασία ενώ μειώνετε περαιτέρω την κατανάλωση ενέργειας και νερού.

Προϊόντα:

Γραμμή Παραγωγής

Decanter_separation_olive_oil_ extraction.jpg

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που η τεχνογνωσία και οι προτεινόμενες λύσεις μας μπορούν να αποφέρουν μεγάλα πλεονεκτήματα σε ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής.

Εξοπλισμός για κάθε στάδιο της παραγωγής ελαιόλαδου

Οι ελαιοτριβείς γνωρίζουν ότι κάθε βήμα της διαδικασίας τους - από τη λήψη των ελιών έως την αποθήκευση του λαδιού - μπορεί πάντα να βελτιωθεί.

Η βελτιστοποίηση των αποδόσεών σας, η βελτίωση των φαινολών, των αρωματικών στοιχείων και η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης νερού και ενέργειας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου.

Επωφεληθείτε από τις καινοτόμες λύσεις μας και την πολυετή βιομηχανική εμπειρία για να αποφύγετε κοινά ζητήματα και να βελτιώσετε κάθε βήμα της διαδικασίας σας για την εξαγωγή ελαιολάδου. Δείτε το διπλανό σχήμα.

Διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου Εξοπλισμός ελαιοτριβείου
.

Υποστήριξη που μπορείτε να βασιστείτε - όπου κι αν βρίσκεστε 

Όταν συνεργάζεστε με την Alfa Laval, ο εξοπλισμός είναι μόνο η αρχή. Με ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών, μπορούμε να είμαστε εκεί δίπλα σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το ελαιοτριβείο σας. Είμαστε εδώ για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του εξοπλισμού σας, με υποστήριξη για εγκατάσταση και εκκίνηση, συνεχή συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας, ακόμη και σας παρέχουμε προτάσεις για συνεχείς βελτιώσεις της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα

separator service repair
.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλεντε να μάθετε πώς μπορούμε να στηρίξουμε τους στόχους σας για την επίτευξη εξαιρετικού ελαιολάδου με υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερα κέρδη; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ένας από τους ειδικούς μας στην ελαιουργία θα σας απαντήσει σύντομα!

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.