9ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου | 23-25 Φεβ. | Χανιά

Γνωρίστε τον Alfa Laval ελαιουργικό εξοπλισμό

Η Alfa Laval συμμετάσχει στο 9ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου & Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς Χανίων, στις 23,24,25 Φεβρουαρίου 2024 - Περίπτερο Β2.

Κατά την διάρκεια του 9ου Φεστιβάλ Ελαιόλαδου & Ελιάς, οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά μια πλήρη γραμμή παραγωγής ελαιόλαδου, καθώς και την ομάδα της Alfa Laval, για να συζητήσουν τις κυριότερες προκλήσεις του ελαιουργικού τομέα και το πώς αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω του καινοτόμου εξοπλισμού της.

Από τα ελαιουργικά μηχανήματα της Alfa Laval που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον ελαιουργικό τομέα.

Ελαιουργικά μηχανήματα που θα παρουσιαστούν με μια ματιά

Olive Oil Booster
Το Olive oil booster έφερε την επανάσταση στον ελαιουργικό τομέα, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή μάλαξη, προσφέροντας έως +15% περισσότερο ελαιόλαδο και έως +50% περισσότερες φαινόλες!
> Γνωρίστε καλύτερα το Olive oil booster ΕΔΩ.
> Δείτε το διαδικτυακό σεμινάριο ΕΔΩ

Νέο Decanter ελαιόλαδου Sigma 7
Στην οικογένεια των decanter σειράς Sigma, γνωστή για την υψηλή της απόδοση και αξιοπιστία της, έρχεται ένα νέο μέλος, το Sigma 7. Ένα ντεκάντερ για υψηλή ποιότητα ελαιόλαδου και κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο. Μάθετε περισσότερα για την σειρά Sigma.

Διαχωριστήρας UVPX 510
Ο διαχωριστήρας αποτελεί το τελευταίο στάδιο της παραγωγής ελαιολάδου, υπεύθυνος για τη διαύγαση του ελαιόλαδου που λαμβάνεται μετά το decanter. Ο διαχωριστήρας ελαιόλαδου UVPX 510 αποτελεί την πρώτη επιλογή των ελαιοτριβέων και δικαιώνει τη φήμη του για τα υψηλότερα πρότυπα αποδοτικότητας και
λειτουργικότητας. Μάθετε περισσότερα.

Αντλία SRU
Η αντλία SRU αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τη βιομηχανία τροφίμων καθώς δεν περιέχει πλαστικά και ελαστικά μέρη, προστατεύοντας το προϊόν ενώ ταυτόχρονα παρέχει σταθερή τροφοδοσία στο decanter. Περισσότερα ΕΔΩ 

Επίσης, δείτε στο περίπτερό μας:
> Σπαστήρας ελαιόκαρπου
> Μαλακτήρα ελαιόπαστας
> Γνήσια ανταλλακτικά 

Συναντήστε τους ειδικούς στον ελαιουργικό εξοπλισμό

Οι ειδικοί της Alfa Laval θα βρίσκονται εκεί για εσένα! Μην χάσεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ενημερωθείς για το πώς μπορείς να πετύχεις αποδοτικότητα και άριστη ποιότητα στο ελαιοτριβείο σου. H Alfa Laval διαθέτει ένα πλήρες portfolio που καλύπτει κάθε ανάγκη.

Είμαστε δίπλα σας όπου και να είστε!

Δεν θα μπορέσετε να μας επισκεφθείτε στο 9ο Φεστιβάλ ελαιόλαδου στα Χανιά; Κλείστε μια διαδικτυακή συνάντηση με τους ειδικούς μας στα μηχανήματα ελαιοτριβείου. Δείτε το ημερολόγιο με τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες ΕΔΩ. 

Μάθετε περισσότερα για την Alfa Laval και πώς αυτή συμβάλλει στις απαιτητικές προκλήσεις τις εποχής, επισκεφθείτε το https://www.alfalaval.gr/about-us/our-company/

Σας περιμένουμε στο Περίπτερο Β2, 23-25 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς Χανίων!