
Webinar | Olive Oil Booster: Μια νέα εποχή κερδοφορίας των ελαιοτριβείων
Η Alfa Laval Ελλάδος σας προσκαλεί στο διαδικτυακό της σεμινάριο (webinar), για την παρουσίαση της νέας καινοτομίας της εταιρείας στον τομέα της ελαιουργίας, Olive Oil Booster, η οποία φέρνει μια νέα εποχή για την κερδοφορία των ελαιοτριβείων.
Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε την καταγραφή του σεμιναρίου
On Demand
Ατζέντα:
Τι είναι το Olive oil booster;
Πώς λειτουργεί;
Γιατί είναι σημαντικό;
Πώς η επεξεργασία της ελαιόπαστας υπό κενό επηρεάζει την ποιότητα & απόδοση;
Πλεονεκτήματα για την κερδοφορία των ελαιοτριβείων
Παραδείγματα από υπάρχουσες εγκαταστάσεις και πολλά άλλα..
Απορίες & συζήτηση
Σε ποιους απευθύνεται:
- Παραγωγούς ελαιόλαδου
- Ελαιοτριβεία
- Συνεταιρισμούς
- Μηχανικούς τεχνικών μελετών
- Λάτρεις της παραγωγής ποιοτικού ελαιόλαδου
Διεξήχθη: 3 Ιουνίου 2021
Διάρκεια: 40' παρουσίαση & 10' απορίες/συζήτηση
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρακολούθηση:
Ακολουθήστε το σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί email μετά την εγγραφή σας
Κεντρικός Ομιλητής: Κωνσταντίνος Αξαρίδης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ με εξειδίκευση στη Τεχνολογία Τροφίμων και βιοτεχνολογίας και στην βιώσιμη διαχείριση έργων.
Με 20ετή εμπειρία στην ποιοτική παραγωγή και υγιεινή στη βιομηχανία τροφίμων. Τα τελευταία 7 χρόνια αποτελεί regional sales manager της Alfa Laval Ελλάδος στον τομέα τροφίμων και ποτών.
Ειδικός προσκεκλημένος: Giacomo Costagli
Υπεύθυνος κέντρο ελαιουργικού στην Alfa Laval. Απόφοιτος Γεωπονικής Επιστήμης Παν/μίου Πίζας, Ιταλία και με μεταπτυχιακό στην Επιστήμη της Ελιάς και στην Τεχνολογία Ελαιόλαδου Παν/μίου της Κόρδοβα, Ισπανίας. Από το 2001, εργάζεται στο τμήμα επεξεργασίας τροφίμων της Alfa Laval, εκτελώντας καθήκοντα σε διεθνές επίπεδο, εστιάζοντας κυρίως στην έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας ελαιόλαδου και στην ανάπτυξη της αγοράς ελαιόλαδου.