Πληροφορίες λειτουργίας έναντι Κορωνοϊού, Covid-19 Δεσμευόμαστε για την υγεία όλων

Δεδομένης της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε σήμερα λόγω του αντικτύπου του νέου κορωνοϊού, σας ενημερώνουμε ότι η Alfa Laval ενεργοποίησε ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης. στοχεύοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας. Το σχέδιο αυτό αφορά μια σειρά μέτρων, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις συστάσεις της πολιτικής προστασίας και τα έκτακτα μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση, μιας που η κοινωνική ευθύνη είναι μια από τις βασικότερες αξίες της εταιρίας μας. Η Alfa Laval Greece δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών της.

Alfa laval informacion covid19

Μέτρα Προστασίας Πελατών & Εργαζομένων

Κυριότερα μέτρα που ελήφθησαν

  • Εν μέρη εξ’ αποστάσεως εργασία των υπαλλήλων
  • Αντικατάσταση των εκ του σύνεγγυς συναντήσεων με τηλεδιασκέψεις
  • Συνεχής παρακολούθηση της επείγουσας βοήθειας και των επισκευών για να διασφαλίσουμε ότι η βιομηχανική και ναυτιλιακή δραστηριότητα δεν σταματά και δεν θέτουμε σε κίνδυνο την προμήθεια βασικών αγαθών.

Μέτρα προστασίας προσωπικού - Προτεραιότητα μας η υγεία

Όλο το προσωπικό μας έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για τα μέτρα πρόληψης κατά του COVID-19 ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών. Ακολουθούν εν συντομία τα κυριότερα μέτρα πρόληψης:

  • Διατήρηση απόστασης ασφαλείας των υπαλλήλων 2 μέτρων τουλάχιστον
  • Ενίσχυση των μέτρων προσωπικής υγιεινής, ειδικά της υγιεινής των χεριών.
  • Κάλυψη του στόματος και της μύτης κάμπτοντας τον αγκώνα σε περίπτωση φταρνίσματος ή βήχα. Αποφυγή αγγίγματος των ματιών, της μύτης και του στόματος.
  • Χρήση προστατευτικών γαντιών μιας και συνεχή πλύση με αντισηπτικά διαλύματα.

Υπηρεσίες Service Center

Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας αυτοπροσώπως και εξ αποστάσεως, τηρώντας πάντα τις πλέον καθιερωμένες συνθήκες ασφαλείας και πρωτοκόλλα του πελάτη.
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το service center μας παραμένει ανοιχτό, αλλά με περιορισμένη διαθεσιμότητα κατά τις διάρκεια των εβδομάδων του Πάσχα, δηλαδή των εβδομάδων 16 και 17. Ωστόσο, οι μηχανικοί μας θα είναι διαθέσιμοι εντός της Ελληνικής επικράτειας.
Επαναφορά στην κανονική διαθεσιμότητα των μηχανικών και της λειτουργίας του service center μας αναμένεται να μπει σε ισχύ μετά τις 27 Απριλίου.

Τμήματα πωλήσεων

Τα τμήματα πωλήσεων για όλες τις βιομηχανίες εξακολουθούν να λειτουργούν και βρίσκονται πάντα δίπλα σας για την όποια αγορά ή πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε. Όπως φυσικά είναι κατανοητό, βάση της απειλής του COVID-19, η επικοινωνία και εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων από τους πωλητές μας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Το λογιστήριό μας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά παρέχοντας απρόσκοπτα όλες τις λογιστικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας.

Ας μείνουμε σε επικοινωνία

Ολόκληρη η ομάδα της Alfa Laval Ελλάδος παραμένει στην διάθεσή σας πάντα έτοιμη να σας προσφέρει την βέλτιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη που χρειάζεστε. Μπορείτε να παραμείνετε σε επικοινωνία μαζί μας με τα ακόλουθα μέσα:

Τηλεφωνικά: 210 6683500
Email: spares@alfalaval.com 
Φόρμα επικοινωνίας στο https://www.alfalaval.gr/

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάσταση.
Εμείς από μεριάς μας όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ελπίζοντας η επιστροφή στην ομαλότητα να έρθει το συντομότερο.

Επικοινωνία

Δημήτρης Πούλος

Managing Director - Alfa Laval Greece

+30 210 6683512
dimitris.poulos@alfalaval.com