Επεξεργασία Ελαιολάδου

Οι παραγωγοί ελαιολάδου παγκοσμίως στηρίζονται στην τεχνογνωσία και εξοπλισμό για επεξεργασία ελαιολάδου της Alfa Laval για την καλύτερη αξιοποίηση των ελιών τους, μετατρέποντάς τις στο καλύτερο ελαιόλαδο. Προμηθεύουμε μερικές από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας λαδιού στον κόσμο, βασιζόμενοι στην πρακτική εμπειρία και τεχνογνωσία δεκαετιών, τόσο στην παραγωγή ποιοτικού ελαιόλαδου όσο και στην ανάκτηση και αξιοποίηση των υποπροϊόντων.

Οφέλη από τις επαγγελματικές μας λύσεις για τη βιομηχανία ελαιολάδου

  • Ευρύ φάσμα λύσεων για την παραγωγή και επεξεργασία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου καθώς και των υποπροϊόντων του
  • Μειωμένη χρήση νερού στη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου κατά 30%
  • Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και αποβλήτων κατά 20%
  • Ευελιξία ρυθμίσεων και ελέγχου για καλύτερη απόδοση
  • Συμμορφώνεται με τα παγκόσμια πρότυπα υγιεινής και νομοθετικά πρότυπα
Η Alfa Laval είναι μια από τις λίγες εταιρείες που μπορούν να παράσχουν εξοπλισμό για όλες τις απαιτήσεις της επεξεργασίας της ελιάς - από την αρχική απολίπανση μέχρι την εξαγωγή και την τελική συσκευασία ελαιολάδου - για εγκαταστάσεις οποιουδήποτε μεγέθους, χωρητικότητας και πολυπλοκότητας. Είμαστε επίσης ειδικοί στην ενσωμάτωση διαφορετικών διαδικασιών, τεχνολογιών και εξοπλισμού για να σας προσφέρουμε οικονομικά αποδοτικότερα αποτελέσματα καλύτερης ποιότητας
.

Παραγωγή Ελαιολάδου

Είτε χρειάζεστε ένα μόνο μηχάνημα είτε ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας ελαιολάδου, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και της θέσης σε λειτουργία, μπορείτε να αποκομίσετε τεράστια οφέλη από τη συνεργασία με έναν προμηθευτή τεχνολογίας που είναι εξειδικευμένος στην κατασκευή εξοπλισμού παραγωγής ελαιολάδου. Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να έχετε οικονομικά αποδοτικότερα και καλύτερης ποιότητας αποτελέσματα;

Υποπροϊόν

Μια καινοτόμος διαδικασία εκ νέου άλεσης τεσσάρων βημάτων, για την εύρεση νέων τρόπων επαναχρησιμοποίησης υποπροϊόντων επεξεργασίας ελαιολάδου, έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη εμπορική αξία.

.

Ιστορία Επιτυχίας: De Carlo

Για τα τελευταία 50 χρόνια, ο οικογενειακός παραγωγός ελαιολάδου De Carlo στο Bitritto της Ιταλίας χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό παραγωγής ελαιολάδου της Alfa Laval. Πρόσφατα, εγκατέστησαν την τελευταία Alfa Laval Sigma 6 ειδικά σχεδιασμένη για ελαιοτριβεία μικρής κλίμακας. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε πώς έχουν βελτιώσει την ποιότητα του ελαιολάδου τους, βελτιστοποιώντας το κόστος και μειώνοντας την κατανάλωση νερού.

Διαβάστε Ολόκληρη την Ιστορία Επιτυχίας της De Carlo

Ιστορία Επιτυχίας: Sociedad Agricola Ouro Vegetal (SAOV)

Σε αυτό το βίντεο, ο βραβευμένος πορτογαλικός παραγωγός ελαιολάδου Sociedad Agricola Ouro Vegetal (SAOV) εξηγεί πώς έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και την ικανότητα της Alfa Laval για να διαχειρίζονται μεγάλες προκλήσεις τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Η SAOV κατάφερε να αντιμετωπίσει την πρόσφατη αύξηση της πρόσθετης παραγωγής, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα υψηλού επιπέδου πρότυπο για το ελαιόλαδο της.

Διαβάστε Ολόκληρη την Ιστορία Επιτυχίας της SAOV

.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

.

Πρώτοι σε ποιότητα

Πρώτοι σε παραγωγή