Alfa Laval - Σεμινάριο | Καινοτομία Ελαιοτριβείου

Σεμινάριο: Καινοτομία στο Ελαιοτριβείο

Ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για τις καινοτομίες στα μηχανημάτων ελαιοτριβείου και τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιόλαδου. Δείτε τη λεπτομερή ατζέντα πιο κάτω.

Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε την καταγραφή του σεμιναρίου
On Demand

Ατζέντα:

  • Παράγοντες ποιότητας ελαιολάδου
  • Τεχνολογίες παραγωγής ελαιολάδου
  • Καινοτομία θερμοκρασιακού ελέγχου της πάστας
  • Νέα σειρά ντεκάντερ Sigma
  • Νέος διαχωριστήρας UVPX 413
  • Παραδείγματα σύγχρονων ελληνικών ελαιοτριβείων
  • Τομείς έρευνας και τεχνολογίας
  • Απορίες & συζήτηση

Σε ποιους απευθύνεται: 
- Παραγωγούς ελαιόλαδου
- Ελαιοτριβεία
- Συνεταιρισμούς 
- Μηχανικούς τεχνικών μελετών
- Λάτρεις της παραγωγής ποιοτικού ελαιόλαδου

Διεξήχθη: Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
​Διάρκεια: 40' παρουσίαση & 10' απορίες/συζήτηση
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρακολούθηση:
Ακολουθήστε το σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί email μετά την εγγραφή σας

Κεντρικός Ομιλητής: Κωνσταντίνος Αξαρίδης

Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ με εξειδίκευση στη Τεχνολογία Τροφίμων και βιοτεχνολογίας και στην βιώσιμη διαχείριση έργων.

Με 20ετή εμπειρία στην ποιοτική παραγωγή και υγιεινή στη βιομηχανία τροφίμων. Τα τελευταία 7 χρόνια αποτελεί regional sales manager της Alfa Laval Ελλάδος στον τομέα τροφίμων και ποτών.

Ειδικός προσκεκλημένος: Giacomo Costagli  

Υπεύθυνος κέντρο ελαιουργικού στην Alfa Laval. Απόφοιτος Γεωπονικής Επιστήμης Παν/μίου Πίζας, Ιταλία και με μεταπτυχιακό στην Επιστήμη της Ελιάς και στην Τεχνολογία Ελαιόλαδου Παν/μίου της Κόρδοβα, Ισπανίας. Από το 2001, εργάζεται στο τμήμα επεξεργασίας τροφίμων της Alfa Laval, εκτελώντας καθήκοντα σε διεθνές επίπεδο, εστιάζοντας κυρίως στην έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας ελαιόλαδου και στην ανάπτυξη της αγοράς ελαιόλαδου.

Sigma 6 Fabricadouro Case story olive oil 640x360

Δήλωση Συμμετοχής

Αποδοχή πολιτικής απορρήτου

Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.