Η Alfa Laval στην έκθεση Brau 2019

Συναντήστε την Alfa Laval στην έκθεση ζυθοποιίας Brau 2019 στην Νυρεμβέργη 12 - 14 Νοεμβρίου στο περίπτερο 7- 430, όπου θα εστιάσει στο πώς οι παραγωγοί μπύρας μπορούν να επεκτείνουν την γκάμα των προϊόντων τους και να διαφοροποιηθούν εισάγοντας νέα είδη και γεύσεις.

Οι προηγμένες λύσεις ζυθοποιίας της Alfa Laval, έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν τους παραγωγούς μπύρας να επιτύχουν την υψηλότερη απόδοση, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας και νερού, καθώς και την ελαχιστοποίηση αποβλήτων κι εκπομπών από την επεξεργασία και παραγωγή μπύρας.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια;

Πληροφορίες Έκθεσης

BRAU_2019.jpg

Πότε: 12 - 14 Νοεμβρίου 2019

Πού: Αίθουσα 7, Περίπτερο 7- 430

Διεύθυνση: Εκθεσιακό Κέντρο Νυρεμβέργη, Γερμανία

Press Breakfast

Καλώς ήλθατε στο press breakfast της Alfa Laval, όπου θα πραγματοποιηθεί σύντομη παρουσίαση των προϊόντων που εκθέτουμε κι ακολούθως είστε ευπρόσδεκτοι για εις βάθος συζητήσεις με τους ειδικούς μας παίρνοντας πρωινό και καφέ.

Happy Hour

Είστε προσκεκλημένοι στο περίπτερο μας για Happy Hour κατά τη διάρκεια του BrauBeviale 2019. Ελάτε μαζί μας για φιλική κουβέντα με μερικά ποτά και σνακ σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με μουσική. Δεν απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων. Στις 12-13 Νοεμβρίου, 17:00 - 18:00